Monday 10 November 2014

CHALLENGE No. 24 – MAKE A COMPROMISE.

   Tak nějak tuším, že jsme všichni do jednoho zažili situaci (a ne jednou), ve které bylo třeba kompromisu. Otázkou je, zda jsme na něj přistoupili, nebo jsme dali zcela za pravdu druhým. Možná jste ale jen zkrátka stůj co stůj prosadili svůj názor. Ať už je to, jak chce, mám pro vás další challenge – UDĚLEJTE KOMPROMIS. Víte, ona je spousta momentů, které takové gesto přímo vyžadují. Záleží už pak jen na nás, jak se zachováme.
   Věřte mi, sama (taakhle moc a ještě víc) vím, jak těžké je na kompromis přistoupit. Stejně jako stovky dalších se nedovedu přizpůsobit a tvrdohlavě si stojím za tím, co je podle mě nejlepší. Jenže co když má i ten druhý/druhá/druzí totožný názor na svůj pohled? Jaké je pak řešení? Hádka? To vážně?
   Proto se zkusme všichni trochu stáhnout a snažme se s ostatními najít nejvhodnější východisko, díky kterému budou spokojeny obě strany. Já vím, mnohdy to bude opravdu těžké, zvláště když budete muset upravit své dechberoucí nápady, které vám přišly geniální, nebo když budete muset přehodnotit rozhodnutí, za kterým si stojíte. Jen zkusme respektovat, že ne vždy musí být všechno podle vás.

   A co víc? Víc už nic, myslím, že bylo řečeno všechno (:.


I guess that all of us have already experienced a situation where a compromise has been needed. The question is, whether you have acceded to that, whether you have let others to had the truth - but maybe you´ve just got your own way at all costs.  Anyway, I have a next challenge for you – MAKE A COMPROMISE. You know, there are loads of moments that demand to do that. It´s only up to you, how you´ll behave.
Believe me, I know how difficult is to submit to something.  I can´t adjut a lot of times like hundreds of you and I stay stubbornly behind that what´s the best from my point of view. Okay, but what if the other one/ones has/have with their view like me? What is the solution then? An argument? Really?
That´s the reason why we should try to find an appropriate settlement for everyone. Thanks to that both of us – you and others – will be satisfied. Of course, it´ll be really hard sometimes, mainly when you´ll have to change your breathtaking ideas or an important decision. Just try to respect that not everything has to be exactly the same you´ve imagined.

What more? Nothing, that´s all today, I think that I wrote everything (:.
  




No comments:

Post a Comment