Saturday 5 July 2014

CHALLENGE No. 6 – CHANGE A PIECE OF YOURSELF.

   Chvíli jsem přemýšlela nad tím, jak by měla další výzva znít – jestli by mělo jít třeba konečně o něco většího, co by se týkalo změny v našem okolí, ale potom mě napadlo tohle. Když chceme mít svět milejší, měli bychom začít se změnou u sebe. Možná zní tato věta jako klišé, ale je více než pravdivá. Jasně, někdo asi namítne, že se nic významného nestane, jenže když o kousek změníme sami sebe, jistojistě si této maličkosti všimne někdo kolem nás, tak se nenechme odradit. 
   Myslím, že každý z nás přesně ví, k čemu se odhodlává už delší dobu, s čím chce přestat, jak chce vidět všechno pozitivněji, jaký převrat nutně potřebuje. Proč čekat na začátek měsíce, pondělí, Nový rok, poslední den prázdnin nebo narozeniny? Konec veškerému oddalování, Č.A.S.  N.A.  Z.M.Ě.N.U. je právě teď! (:

I have reflected upon the next challenge wording – if there should be something more significant what could make some change in our surroundings finally, but then I have figured this out. If we want to make the world brighter, we should change ourselves at first. Okay, it might sound like a cliché, but it´s more than valid. Of course, somebody may say that nothing remarkable will happen, but when you change a piece of yourself, there will be somebody around us who will notice this little trifle for certain.
I think that all of us knows exactly what you want to bring yourself to do for a long time, what you want to refrain from, how you would like to see everything more positive, what kind of your life revolution you need.  Why we should wait for the another beginning of month, Monday, The New Year, the last day of holidays or our birthday? This is the end of all delays, it´s the T.I.M.E.  T.O.  C.H.A.N.G.E. right now! (:


No comments:

Post a Comment